top of page

LEREN

UITGELICHT

seniorweb.jpg

OBA, Openbare Bibliotheek Amsterdam

Je bent van harte welkom bij alle 28 locaties van de OBA. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan boeken, activiteiten en studieplekken.

Of het nu gaat om boeken lenen, advies inwinnen tijdens een van onze spreekuren, studeren of het bezoeken van onze themaochtenden, de bibliotheek is het maatschappelijk hart van de samenleving als het gaat om leren, delen, creëren en participeren.

Ook organiseren we interessante themaochtenden zoals:
Hulp bij digitaal: Kom langs voor je vragen over de digitale overheid (IDO), internet, e-mail, en je computer, tablet of smartphone
Inloop SeniorWeb: Dit is een Inloopspreekuur voor digitale vragen van SeniorWeb. U kunt vragen stellen over de laptop, desktop, telefoon of tablet. We proberen u verder te helpen.
Culturele Apotheek Weesp: Samen lezen en genieten van mooie romanfragmenten, verhalen en gedichten tijdens de seniorenochtend.
BoekStart PeuterPraat: Kom samen met je peuter naar de bieb. Ontdek het OBA aanbod voor jou en je kind. Krijg BoekStart tips en info. En luister samen naar voorleesverhalen.


www.oba.nl
020 -523 0900

seniorweb.jpg

Seniorweb Weesp

We helpen iedereen die problemen heeft met tablet, telefoon, computer, tablet een beetje verder op de digitale snelweg. Elke maandag van 10 tot 12 uur is er een inloop in de bibliotheek in Weesp waar iedereen kan binnen lopen en zijn of haar hulpvraag stellen.

E: seniorwebweesp@gmail.com
T: 0294-410887

bottom of page