top of page

FINANCIEEL & JURIDISCH

UITGELICHT

seniorweb.jpg

Sam Sam Uitvaartcoaching

SamSam Uitvaartcoaching is een vrijwilligersorganisatie opgericht in 2013 en ondersteunt (professionals die in contact staan met) mensen die een uitvaart moeten regelen, maar daar eigenlijk geen geld voor hebben. Met als doel het voorkomen van schulden. Onze uitvaartcoaches gaan naar de mensen toe en geven informatie om zo keuzes te kunnen maken die passen bij de eigen portemonnee. De coaches helpen ook met zoeken naar polissen, formulieren invullen en zelfs na de uitvaart het op orde brengen van de administratie van de overledene.

info@samsamuitvaartcoaching.nl
06-50401860

seniorweb.jpg

Versa Welzijn – Administratie voor Elkaar

Heeft u vragen over formulieren, toeslagen of financiële regelingen? Heeft u hulp nodig bij het op orde krijgen van uw administratie? Administratie voor Elkaar is een gratis inloopspreekuur, waarbij vrijwilligers u snel en efficiënt helpen met uw vragen over administratie en formulieren. Uw privacy is hierbij gewaarborgd. Iedere woensdag is er van 09.30- 11.00 spreekuur op de Papelaan.

E: wknops@versawelzijn.nl
T: 06-33951892

seniorweb.jpg

Stichting Rechtswinkel Weesp e.o.

Bij de Rechtswinkel kunt u tijdens het inloopspreekuur terecht voor juridische problemen. De medewerkers zijn vrijwilligers met een juridische opleiding en hebben een geheimhoudingsplicht.
De Rechtswinkel biedt hulp bij problemen op het gebied van onder meer: arbeidsrecht (ontslag, arbeidsovereenkomst, achterstallig salaris, loonbeslag), familierecht (echtscheiding, alimentatie, omgangsregeling), consumentenrecht, huurrecht of problemen met de overheid (vergunningen, subsidies, dwangsom, handhaving, bezwaarschrift)
Spreekuur (dinsdagavond van 19.30 - 20.30 uur aan de Papelaan 99 te Weesp )

Contact via formulier op de website

seniorweb.jpg

Schuldhulpmaatje

Schuldhulpmaatje werkt aan het versterken van de financiële zelfredzaamheid van cliënten. Wij helpen cliënten, die moeite hebben met hun financiële administratie en cliënten die schulden hebben. Ook helpen we cliënten die na een schuldentraject nazorg nodig hebben.

bottom of page